خانواده مهدوی چه ویژگی هایی دارد ؟ ( بخش دوم )
اولویت انجام واجبات و ترک محرمات در خانواده مهدوی
ازاینرو در تشکیل زندگی نیز نباید ارزشهای دینی را از نظر دور داشت؛ چراکه از برنامههای اصلی حضرت حجت (عج) اهمیت به ارزشهای دینی است. امام صادق (ع) میفرماید: «اذا قام القائم لایبقی أرض إلا نودی فیها شهاد ان لا إله إلا الله و أن محمد رسول الله»؛ هنگامیکه حضرت قائم قیام مینماید هیچ جایی نیست مگر اینکه در آن ندای «لا إله إلا الله و محمد رسول الله» سر داده میشود. لذا در خانواده مهدوی انجام واجبات و ترک محرمات در انتخابها اولویت دارد.
امید و نشاط
بشر از ابتدای آفرینش در پی یافتن منبعی امیدزا بوده است تا در پرتو آن بتواند موانع و مشکلاتی که در زندگی برای او به وجود میآید را از مسیر بردارد و راه دسترسی به هدفهایش را هموار کند.
یأس و نامیدی بزرگترین بلا در مسیر جامعهی عصر ظهور است؛ برای افرادی که فعالانه در پی هدفها، امیدها و رؤیاهای خویشاند و رهنمون زندگیشان، معناجویی و ایثار و تعهد است. تعقیب هدف هیچگاه پایان نمیپذیرید. افراد سالم به آینده میاندیشند و در آینده زندگی میکنند.[2]
ظهور و انتظار، گنجینه عظیم ملتها
مقام معظم رهبری در سخنی دراینباره میفرمایند: «اعتقاد به قضیه مهدی و موضوع ظهور و فرج و انتظار، گنجینهی عظیمی است که ملتها میتوانند از آن بهرههای فراوانی ببرند و امید و تلاش افراد برای نجات نقش عظیمی دارد.»[3]
منبع : سایت تبیان
سلام به نظر من اهمیّت و شأن والای خانواده به عنوان با هویّت ترین نهاد اجتماعی از دیرباز و خصوصاً قرون اخیر موقعیت و مقام ممتازی را در بحث های مختلف حقوقی اخلاقی اجتماعی تربیتی پرورشی و... به خود اختصاص داده است ممنونم مطلب عالی بود دستتون درد نکنه موفق باشید.